Pracując z ludźmi napotykamy na bardzo trudne historie ludzkie. Niemal codziennie zgłaszają się do nas osoby, które poszukują wsparcia. Nie możemy pomóc wszystkim, ale staramy się pomóc przynajmniej niektórym.

Na wsparcie materialne decydujemy się po dokładnym zbadaniu sytuacji osób proszących o pomoc. Wybieramy rodziny i osoby, którym jednorazowa pomoc przyniesie bardzo konkretną i trwałą poprawę sytuacji osobistej, wprowadzi zmianę, która pozwoli iść samodzielnie dalej, da impuls do dalszego rozwoju, zdejmie ciężar, który uniemożliwia życie.

Prosimy Cię o wsparcie, każdy grosz, wrzucony od serca z miłością, ma nieskończoną wartość.

Wpłaty na fundację

Jak wspomóc materialnie działania Fundacji Theosis?

1. Wpłata on-line

Aby dokonać wpłaty teraz użyj jednej z metod: PayPal lub Przelewy24. Jeżeli posiadasz konto w systemie PayPal kliknij „Przekaż darowiznę”. Możesz też użyć formularza, który przeniesie Cię do systemu płatności Przelewy24. Wpłaty możesz dokonać ze swojego rachunku bankowego lub przy pomocy karty kredytowej.

2. Przelew bankowy

Wykonaj przelew na rachunek Fundacji Theosis podając następujące dane:

Numer rachunku: 47 1240 3839 1111 0010 6576 4351
Nazwa odbiorcy: Fundacja Theosis
Adres odbiorcy: Bolechowo 14, 72-100 Goleniów
Tytuł przelewu: Darowizna

3. Wpłata gotówkowa

Możesz też wpłacić pieniądze na poczcie lub w dowolnym banku przy pomocy poniższego druku wpłaty gotówkowej.

Kliknij tu, aby pobrać formularz.

Bardzo dziękujemy za wsparcie!