Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o najbliższych wydarzeniach,
zapisz się do newslettera u dołu naszej strony 🙂

Sesja Katechetyczno – modlitewna – LICHEŃ

11 listopada - 13 listopada

SESJA KATECHETYCZNO – MODLITEWNA
„Dialog: między lękiem a komunią”
Licheń stary, 11-13 listopada 2022 r.

OGÓLNY PROGRAM SESJI:

Sesję zaczynamy w piątek o godzinie 15.00,
kończymy w niedzielę około godziny 14.00.

Jak zawsze możesz spodziewać się słuchania Słowa Bożego w formie Lectio Divina, wspólnych modlitw i adoracji, doświadczenia piękna Kościoła, w którym objawia się Życie i Miłość.
Wszystko to w atmosferze łagodności, bez napięcia, w wolności, czyli w duchowości Przyjaciół Miłości Miłosiernej. Głównym mówcą będzie o. Maciej Biskup OP, w programie znajdzie się także spotkanie z ks. dr Zbigniewem Gmurczykiem – Dyrektorem Archiwum Diecezjalnym we Włocławku, egzorcystą, ks. Wacławem Grądalskim – Kustoszem Sanktuarium NMPB w Skrzatuszu, współzałożycielem Wspólnoty Cenacolo w Polsce, Moniką i dk. Marcinem Gajdami Inicjatorami Przyjaciół Miłości Miłosiernej, Chrześcijańskiej Terapii Integralnej, Fundacji Theosis, oraz recital aktorsko – muzyczny wibrafonistki Klaudii Lewandowskiej

MIEJSCE SPOTKANIA

Sanktuarium Matki Bożej Licheńskiej
Adres: Klasztorna 8,
62-563 Licheń Stary

KOSZTY UCZESTNICTWA

Pokój dwuosobowy: 280zł (140 zł od osoby)
Pokój trzyosobowy: 321 zł (107 zł od osoby)

Jednorazowy koszt organizacyjny:
150 zł od osoby
280 zł od małżonków

Ilość miejsc ograniczona

WYŻYWIENIE:
Koszt za całość: 95,30 zł
(nie wliczając warzyw)

OPIEKA DO DZIECI:

Kochani, organizacja zajęć dla dzieci to dla nas duży wysiłek. Jeśli się uda, zostawcie dzieci w domu pod opieką rodziny (to tylko weekend). W trakcie sesji nie przewidujemy opieki. Możliwe jednak, że uda się zorganizować tak zwaną „pomoc braterską”. Rodzice powierzają dzieci do opieki na własną odpowiedzialność starszym dzieciom uczestników (o ile takie będą).
Przewidziane jest natomiast niewielkie miejsce do przebywania rodziców z „maciupkimi” dziećmi. Postaramy się udostępnić w tym miejscu podsłuch z Sali konferencyjnej.

RECEPCJA

Czynna będzie od godziny 12.00 w piątek. W momencie rejestracji otrzymasz identyfikator upoważniający Cię do wejścia na Sesję, informator oraz talony na wyżywienie (o ile wykupisz je wcześniej u nas). W sanktuarium nie będziemy sami, dlatego identyfikator będzie nas nieco wyróżniał i umożliwiał integrację grupy sesyjnej.

JAK SIĘ  ZAREJESTROWAĆ:

Kliknij w poniższy link, wypełnij formularz i wyślij.
W odpowiedzi otrzymasz od nas zwrotne potwierdzenie rejestracji, numer konta do wpłat oraz wysokość kwoty do wpłaty wynikającej z wypełnionego zgłoszenia
(nocleg + wyżywienie, o ile je zamawiasz).

DO ZOBACZENIA  🙂

ZAPISZ SIĘ