Jeśli chcesz otrzymywać powiadomienia o najbliższych wydarzeniach,
zapisz się do newslettera u dołu naszej strony 🙂

Warsztaty dla kobiet

4 grudnia godz 09:30 - 14:00

Warsztaty dla kobiet

„Tajemnice kobiety”

online, 4 grudnia 2021
9:30 – 14:00

KOSZT: 120 ZŁ

Czy wiesz, że słowa RUAH (hebr.) i PNEUMA (grec.) oznaczające w Biblii Ducha, tchnienie, wiatr i powietrze są rzeczownikami rodzaju żeńskiego?
Jeśli chcesz odkrywać swoje piękno i nieskończoną wartość, pochylając się medytacyjnie nad kolejnymi etapami twego życia (tymi, które już przeszłaś; tym, na którym teraz jesteś i tym, który przed Tobą), to zapraszam Cię na to doświadczenie.
Przeżyjemy ciepłe spotkanie, podczas którego zaproszę Cię do indywidualnej pracy, medytacji, prostego ruchu…
Podzielę się także sobą – sporo już doświadczyłam i czekam na więcej. Niech podczas tego spotkania otoczy nas ONA – BOŻA RUAH.

Zapraszam
Monika Gajda

Informacje techniczne:
spotkanie odbędzie się online, potrzeba abyś miała wygodne, bezpieczne i ciche miejsce, w którym nikt Ci nie będzie przeszkadzał, gdzie będziesz mogła się wygodnie położyć, usiąść , pozwolić sobie na ruch. Nie przewidujemy interakcji między uczestniczkami. Nikt nie będzie Cię widział. Medytacje będą prowadzone z muzyką w tle, potrzebne będą głośniczki, abyś mogła ćwiczyć, nie siedząc przed ekranem.

Dobrze abyś miała na sobie wygodny strój (np. spodnie dresowe, koszulkę). Miej pod ręką: coś do pisania, kredki (np. woskowe, małe pudełeczko wystarczy 🙂),
5 – 6 kartek A4 (mogą być z bloku lub do ksero), włóczkę (ok 4m), małe karteczki, karimatę i koc.

Ps.: Jeśli koszt za warsztaty jest dla Ciebie zbyt wysoki, daj nam znać w prostocie. Zawsze da się coś zrobić.

ZAPISZ SIĘ

120,00 Czytaj dalej