Zapraszamy do uczestnictwa w wydarzeniach organizowanych przez nas i naszych przyjaciół

Rekolekcje z terapią

12 lipca - 16 lipca

Całkowity koszt rekolekcji 570 zł od osoby

Rekolekcje z grupowymi zajęciami terapeutycznymi.

Zapraszamy osoby z trudnościami w sferze emocjonalnej (nerwice, lęki, depresje itp). Oprócz klasycznych zajęć rekolekcyjnych (Eucharystie, katechezy, modlitwy) odbywać się będą grupowe zajęcia terapeutyczne przez nas (Artura Piskałę i Monikę Jędrzejewską) prowadzone. Rekolekcje będzie prowadził z nami o. Michał Laskowski OP.

Monika Jędrzejewska
Członek rodziny duchowej Przyjaciół Miłości Miłosiernej, psychoterapeutka, szkoleniowiec i trenerka, żona Krzysztofa i mama siódemki dzieci.
www.terapiaszczecin.pl

Artur Piskała
Członek rodziny duchowej Przyjaciół Miłości Miłosiernej, koordynujący powstające w całej Polsce z jej inicjatywy grupy modlitwy kontemplacyjnej, psychoterapeuta, mąż Iwony i ojciec trójki dzieci.

ZGŁOSZENIA:

wyłącznie telefonicznie (692 359 179 lub 606 793 527), dni powszednie od 9.00 do 18.00

UWAGA: dopiero po kwalifikacji na drodze telefonicznej osoby, które uzyskały potwierdzenie, że mogą przyjechać, proszone są o zapisanie się, klikając w poniższy przycisk z wpłatą zaliczki.

W razie rezygnacji zaliczek nie zwracamy, chyba że znajdzie się osoba na zwolnione miejsce.

Pozostała kwota (470 zł) płatna na miejscu po przyjeździe.

Jeśli kwota uczestnictwa jest dla Ciebie za wysoka, w prostocie powiedz nam o tym – rozłożymy opłatę na raty lub w ogóle zmniejszymy, finanse nie powinny być przeszkodą do wzięcia udziału w rekolekcjach.

Jeśli jesteś po rozmowie telefonicznej - zapisz się wpłacając zaliczkę

100,00 Dodaj do koszyka

Start: