Zapraszamy do uczestnictwa w wydarzeniach organizowanych przez nas i naszych przyjaciół

• To event minęło.

Konferencja

14 września

Koszt 135 zł

Zapraszamy na konferencję psychologiczną dla chrześcijan pt. „Mądre życie”. Jej głównym celem jest zwiększenie świadomości osób wierzących z obszaru psychologii i duchowości oraz zainspirowanie ich do zmiany i integralnego rozwoju. Pragniemy dać szansę na pogłębienie wiedzy o związkach między psychiką a duchem oraz dostarczyć praktycznych narzędzi do wcielenia tej wiedzy w życie.

Całodniowa konferencja będzie składać się z wystąpień zaproszonych gości: psychoterapeutów, kierowników duchowych i praktyków mądrego życia. Uczestnicy będą mieli możliwość zadawania pytań podczas panelu dyskusyjnego z mówcami.

Podczas konferencji zapewniamy przerwy kawowe oraz poczęstunek, na stoiskach możliwe będzie również nabycie książek, m.in. autorstwa niektórych mówców.

Organizatorami konferencji są Żyj po Bożemu, projekt promujący psychologię wśród chrześcijan i wspierający ich integralny rozwój, oraz Fundacja Malak zajmującą się organizowaniem rekolekcji, konferencji, spotkań i akcji charytatywnych.

Data:
14 września